ONTDEK JEZELF MET MINDFLOWNESS

GECOACHED DOOR HET TEAM VAN DE AMS

MINDFULNESS BASED ATHLETE PROGRAM

Een 8-weekse training voor sporters samengesteld door ervaren coaches, mindfulness trainers en psychologen. Een synthese van de kennis uit de praktijk en inzichten uit de wetenschap voor een nieuw perspectief: presteren in flow.

MINDFULNESS BASED
COACH PROGRAM

Een 12-weekse training voor coaches en trainers, samengesteld door ervaren coaches, mindfulness trainers en psychologen. Een synthese van de kennis uit de praktijk en inzichten uit de wetenschap voor een nieuw perspectief: presteren in flow.

MEER INFO!

Meer info over ons Mindfulness Based Athlete Program

Meer info over ons Mindfulness Based Coach Program.

VERRUIM JE PERSPECTIEF

Ontdek een nieuw perspectief op prestatie, zowel op het veld als in je dagelijkse leven. Mindflowness leert je perceptie van wat mogelijk is te verbreden en cultiveert het inzicht, de rust en de compassie om in vrijheid en met plezier je eigen pad als mens en sporter te bewandelen. Onze methode is praktisch, wetenschappelijk onderbouwd en veranderd je perspectief vanaf dag 1. Ben jij er klaar voor?

meerweten

TRAININGEN VOOR SPORTERS & COACHES

TRAININGS CURRICULUM

meerweten

CURRICULUM

01

MINDFULNESS

Ontdek hoe het is om ‘in flow’ met het moment te leven. Een staat waarbij je niets meer hoeft toe te voegen of weg te nemen om compleet één te zijn met het moment.

02

VERTROUWEN

Leer wat het betekent om dapper te zijn. Leer te vertrouwen dat je waardig bent zoals je bent, en dat er moed voor nodig is om je kwetsbaar op te stellen zonder masker.

03

FOCUS

Cultiveer concentratie door je tijdens onder meer de mindfulness oefeningen steeds weer te focussen op je adem en de sensaties in je lichaam. Deze concentratie kun je op den duur toepassen op de activiteiten in het dagelijks leven.

04

PRESTATIE

Ontdek hoe jij je verhoudt tot presteren en wat voor invloed (moeten) presteren op jou als persoon heeft.

05

SLAAP

Ontdek het belang van slaap en exploreer de gedachtes, sensaties en emoties die je nachtrust goed doen of juist verstoren.

06

KALMTE

Leer de waarde van kalmte kennen. Adapteer kalmte als basishouding om zowel de innerlijke als de externe wereld mee te benaderen.

07

COMPASSIE

Leer met compassie om te gaan met jezelf en je omgeving, waarbij er in plaats van oordeel en weerstand een diep begrip ontstaat voor de vele emoties en handelingen van anderen en jezelf.

08

VEERKRACHT

Bouw veerkrachtigheid op door te ontdekken waar je kwetsbaarheden liggen en hoe je hier wellicht op een andere manier mee kunt omgaan. Leer begrijpen dat de meeste tegenslagen niet het einde van de wereld betekenen.

09

CULTUUR

Leer het belang kennen van relaties en door eerlijkheid, openheid en moed deze relaties te verdiepen.

10

CREATIVITEIT

Leer hoe er in vrijwel iedere situatie meer mogelijkheden zijn dan je soms denkt, en ontdek de persoonlijke vrijheid door hier op een adaptieve manier mee om te gaan.

11

OMGANG MET EMOTIES

Leer hoe belangrijk het is om opzettelijk ongemakkelijk te worden en leer de situatie te omarmen wanneer deze moeilijk en uitdagend is. Leer daarnaast meer over de rol van empathie bij het omgaan met anderen.

12

AUTHENTICITEIT

Ontdek de kracht achter het leiden van een authentiek leven, waarbij je je volledig committeert aan je eigen pad zonder jezelf te hoeven vergelijken aan een externe standaard.

Academie voor Mindfulness in Sport

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen.